Speciaal voor Sportopleidingen

De SUPacademie werkt nauw samen met verschillende sportopleidingen in Nederland. Speciaal voor studenten die hun opleiding willen verbreden, maken we in samenwerking met de school, een op maat gemaakt lesprogramma en gelden er aangepaste tarieven. ​Gedurende verschillende momenten doorlopen we tijdens de reguliere ‘schoolse lesmomenten’ de gehele opleiding van de SUPacademie. Dit is inclusief het theorie-, en praktijkexamen. Na afloop, en uiteraard een succesvol examen, hebben de leerlingen een officieel internationaal certificaat als SUPinstructeur en zijn ze aangesloten bij SUPacademie waar ze hun hele sportieve carrière profijt van hebben.

Over de Sportopleiding ​

​De SUPacademie opleidingen zijn niet voor papieren theorie tijgers. Suppen en lesgeven leer je namelijk vooal in de praktijk en dit sluit perfect aan bij de studenten van de verschillende sportopleidingen in Nederland. ​

De sterk praktijkgerichte lessen staan bij SUPacademie daarom centraal. Zowel de praktijk en theorie van onze opleidingen ligt continu onder het vergrootglas van de aangesloten SUPprofessionals en de SUPacademie zelf, om zo continu te verbeteren en te ontwikkelen. ​En dit delen we uiteraard met als onze (oud) SUPacademie studenten.

{

Lara - Summa Sport Bos

“Wat een geweldig leuke en leerzame opleding. In een paar dagen heb ik echt het gevoel dat ik alles heb geleerd om een groep te begeleiden op het water! De praktijk was het leukst, door alle spellen word je meteen technisch beter. Aanrader!”

{

Marnix - Summa Sport

“Ik wilde meer watersport op school, dus toen de supopleiding kwam werd ik meteen enthousiast. Alles werd buiten gegeven en dat is precies wat onze klas leuk vond. Nu werk ik al drie jaar voor onze lokale supschool”