EHBO WaterSafety

Een goede instructeur heeft veiligheid voorop staan. Daarom bieden wij als enige in Nederland EHBO cursussen aan, speciaal gericht op water-calamiteiten. Ben je geen instructeur maar wil je wel kunnen handelen in geval van een (nood) situatie? Dan kun je gewoon meedoen.

Over de cursus

Bij deze EHBO cursus met reanimatie, leggen we de nadruk op sportongevallen. Natuurlijk gaan we ook dieper in op water gerelateerde ongelukken. Verdrinking en de gevolgen daarvan worden uitgebreid behandeld. Het gebruik van de AED is een apart onderdeel in deze cursus. De AED is een steeds vaker gebruikt hulpmiddel binnen de EHBO en vind je ook steeds meer op allerlei accommodaties. Alhoewel het bedienen van dit apparaat geen “rocket science” is, heeft het wel degelijk voordelen dat je weet wat je te wachten staat als je de AED moet gebruiken. Zoals je van ons gewend bent, combineren we de theorie met praktische vaardigheden.

De EHBO WaterSafety module en opleiding bevat: ​

  • EHBO algemeen
  • AED
  • Reddingstechnieken
  • ​Veiligheid
  • Praktijk casussen

Prijs: €395,- ex btw 21 % ​

Exclusief:
Ontbijt, diner en evt. overnachtingen

Inclusief:
Alle benodigde SUP- en EHBO opleidingsmaterialen en lunch

{

Michiel - Supsoul

“Ik voel me prettig bij het idee dat ik weet hoe ik veilig les kan geven en kan handelen indien er iets gebeurt op/naast het water. De opleiding is goed te volgen en heeft veel praktijk casussen waardoor jet het goed onthoudt.”